Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGRA SAKER I HÖSTMÖRKRET



Blundar, längtar, känner och tar
Andas, förnimmer en känsla som drar
En tanke som stannar och säger till mig
Om du vill så stannar jag längre hos dig

Den tanken vill jag behålla ett slag
Värmer och skänker mig ljus- gör mig glad
Men tanken den söker ibland en kort rad
Och med hjälp utav bläck kan den stå i parad

För när tanken har åkt till min hand
Satts på pränt
Kan den leva sitt liv
Utan egna små kliv

Vad säger då min parad utav bläck
Kan bero på vad livet har lagt i din säck
Men följer du nålen hos hjärtats kompass
Så behöver din armbåge inte vá vass

Våga, lita, älska, tro
Några ord som kan få gro
Vattna, viska, smek och säg
Oj, vad jag kan älska dig

Men börja med att tycka om
Bilden i den spegel som
Möter dig när du med händer
Tidig morgon borstar tänder




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 21:34



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Jag vill.
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren