Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksband

 

mitt hjärta bankar rätt, för en, rätt och slätt

dechiffrerar i stillhet nu, inmundigar allt, visst, med viss

skepsis

 

förledd, kan så vara, men för liv på jorden

åter står rosor i blom, jag

kan otåligt vänta

 

kontemplera över alltings mening, hur vägarna far

jag kan äta bedräglighet om jag måste, jag kan ösa skit en dag,

eller två

 

för hjärtan i brand finns inga fönster, inga vägar ut

ingen brandkår som störtar in, inga pistoler i avslut

 

det finns bara en (jävla) väg att gå, och den

är underbar

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP