Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks*Väntan

 

månen lyser nu, den dikt

som börjar så kan bara sluta på ett sätt

jag älskar dig,

 

men inte dig, inte jag, herregud jag, jag bara älskar den som kärleken säger till mig, jag är slav, under

det faktum, att det är du

även om du inte kan ta

bladet från munnen, erkänna ditt jag, din sanna röst

ekar i natten

 

jag

lever i den

 

som en väv

som knyter ett band

som är så långt

att vi inte kan förstå

 

den evighet emellan, väntan

för

väntan

kan spoilera

s

i ett a

ndetag

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 22:37



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt fint
2009-09-30

  Gawain
Amour på poetiska, eller svenska heter det visst. Same same but different

Mycket skirt, väldigt känsligt. Oerhört snyggt,,
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP