Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju alltid hoppas


Det finns en hemlig karta till den stora skatten

Det finns en hemlig karta till den stora skatten
nedgrävd invid en palm på en öde ö i det stora havet
En dag ska jag hitta denna palm på denna öde ö
Men först måste jag hitta kartan

Vem som ritat kartan och gömt skatten är en hemlighet
Vad skatten innehåller är även det en hemlighet
Den måste innehålla juveler, diamanter, guld
allt av oöverträffat värde

Jag ska bli den som finner och gräver upp denna skatt
jag blir den som hittar kartan som leder till palmen
på den öde ön
Kartan kommer att visa vägen och platsen

Miragen2007




Fri vers av bo.rackson
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 22:56



Bookmark and Share


  aol
Gillas bra virkat vännen,
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson