Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet driver henne...


Kanske lyckan vill stanna

Hon känner euforisk lycka

blandad med försiktig optimism

osäkerheten slåss mot tilliten

hon vet vilken sida

hon vill ska vinna

 

Den välkända tryggheten

bäddar försiktigt

med mjukla bolster

i hennes hjärta

kanske lyckan vill

stanna nu

 

Vågar inte riktigt

göra sig hemmastadd

osäkerheten och rädslan

håller fortfarade

hennes hand

 

Hennes längtande själ

vill tro att detta är sant

hennes lustfyllda kropp likaså

hon ber så till

högre makter

 

Hon väntar där

i kärlekssked...




Fri vers av sulimaa
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 23:59



Bookmark and Share


  blaite
Vackert var bara förnamnet..
2009-09-30

    ej medlem längre
Må så ske
2009-09-30

  Glensan
Så vacker och fin
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa