Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stanna...


Möta lusten

Lyckan är så

vackert skir

hon bäddar in den

med hopp

 

Smeker den

med kärlek

låter den

möta lusten

 

Visar på alla sätt

att hon vill

 

Tror...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-30 00:17



Bookmark and Share


  flickan i spann
Super vacker och i sin fulla enkelhet
2009-09-30

  blaite
Vackert igen och igen och igen
2009-09-30

  Lasseman VIP
wow så nice skrivet .. myser gör jag vid läsning..
2009-09-30

  Glensan
Jag bara njuter
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa