Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Bonusanhängarna ! Satir....., från Ettans nyheter imorse...


GRATTIS - IGEN !

NI kan pusta ut ! Som vi alla hoppades och trodde så var det, endast, TOMMA ORD och LÖSA SKRÄMSKOTT från den styrande Alliansen ! NI kan , lugnt, fortsätta att håva in TIOTALS MILJONER AV BANKSPARARNAS SURT INTJÄNADE SPARPENGAR ! GRATTIS ÅTERIGEN ALLA BANKDIREKTÖRER !!!!

----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 09:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Och , ännu ett grattis till ALLA överbetalda verkschefer (inom den statliga företagsamheten), ALLA överavlönade Röda Kors-chefer , m fl ! Ni kan, lugnt, fortsätta att sko er på svenska folkets bekostnad !
2011-04-24

  Junitvillingen
Det firar vi väl med tårta hehe??;-))) (märk väl: IRONI!!)
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska