Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SEKO heter denna Förträffliga Fackförening !


Äntligen - En fackförening på Folkets Sida !

SEKO representerar bl a Banverkets anställda och i dagens Metro har de en helsidesannons där de STRIPPAR BANDITGÄNGET SOM STYR SVERIGE , in på bara "revbenen" .Nu har Reinfeldtsmaffian , nämligen, BESLUTAT SIG FÖR ATT PRIVITISERA BANVERKET ! SEKO Avslöjar , i annonsen ("Urspårad Ideologi" , bra vits !) att när England och Nya Zeeland hade PRIVATISERAT sina motsvarigheter så, skedde, tämligen snabbt, många FLER OLYCKOR, incidenter, kostnadsökningar mm . Detta bl a pga BRISTANDE UNDERHÅLL från de PRIVATA ENTREPRENÖRERNA ! Så BÅDE England och Nya Zeeland blev TVUNGNA att ÅTERREGLERA sina banverksverksamher bara efter några år !
De Puckon som ,just nu, styr vårt arma land, lär INTE bry sig, men vi MÅSTE kunna KRÄVA att den Röd-Gröna ,nuvarande Oppositionen, vid valseger 2010,
OMGÅENDE sätter Maffians Beslut ur spel !


---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-09-30 12:57



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Och vi ser nu följderna ! ALDRIG någonsin ( 2011) har så MÅNGA tåg STÄLLTS IN ! Visst det är kallt, men det var kallt 2010 också !
2011-02-25

  Mats Henricson
Samtidigt är det lite hoppfullt att England och Nya Zeeland (enl úppgift) ÅTER nationaliserat sin respektive banverk..
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska