Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kompis


Min vän

Jag ber dig om hjälp

om jag har några frågor

 

Jag söker din klokhet

när jag behöver ett svar

 

Jag hör vad du säger

och jag tar det till mig

 

Jag vet du är ärlig

du är den bästa jag har

 

Min vän




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP