Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löften

 

När jag fallit klart

och våra löften blivit sanna

 

När jag är klar

 

Hjälper du mej då?

 

När jag inser att man inte kan falla längre

utan att slå mej jävligt mycket när jag landar

 

När jag är trasig

 

Hjälper du mej att plocka upp spillrorna och göra mej hel?

 

Eller släpper du mej bara

som något du inte längre

har nytta av?




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders