Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drawing the human head

 

drawing the human head

the picture of me, that is

dead

 

i andefattighet denna själ kan ej förklaras

med ord, blott ord, måste kännas

detta hjärta som bro

 

min jakt på elementen

gråt, tjärknölen

som växte sig bred

 

giftet sprider duvor av fred

för att jag stannade

jag växte till

 

en handfast verklighet

en jord att stå på

färg att se

 

dröm transformerad

 

ansiktet ögonen, munnen

är mina, kindbenen

de med

 

allsköns molekyler, hålrum

regnet solen månen

finns att känna

 

så påtagligt

som hjärtats slag

 

blodet ven

 

uppfylld

 

kärlek

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 19:24



Bookmark and Share


  peter markurth
mys
2009-10-01

  Mr Lindemann VIP
Jättefin grej här då

fragmentariskt men letar sig in i
på mig och tar tag
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP