Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av lättja är du kommen,att lättja skall vi åter vandra


En stunds reflektion

Måhända att jag kan vara
oerhört lat ibland

fast på ett positivt sätt
lika väl som jag kan vara

ilsken som ett skadat lejon
fast på ett negativt sätt

men hur som helst
är jag en riktig röd glödgad djävul
på att jobba ändan av mig

och en gudomlig gud
på att njuta i fulländning
av min knappnålstora ledighet

när allt kommer omkring
är jag en helt vanlig människa
precis som du




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 20:13



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Bara så underbat mänskligt skrivet, fylld av stjärnspeckade bokstäver...Bokmärkes av mig för igenkännande../B
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman