Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I grönsakslandet blir lek till blodigt allvar


Blast kingen

Jag kämpar mot blasten
mot den förlorade kafferasten
i caffelatte landet

där knölen ligger underst som brukligt
i jorden som brukats
jag sliter som ett tamsvin
mot ogräset som växer
mig sakta och säkert över mitt huvud

där salladen
plötsligt blir till en del av maskrosornas population
i ett land där myllan kryllar och förbryllar
där godsakerna ändå finns nära till hands





Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman