Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lever med en ängel

lever med en ängel

känner dess kraft rusa

igenom mig

igenom trädgården

den säger

lev saktare

ditt slut kommer

till dig och till alla andra

världen är blott ett nu

lever inom dig en kort stund

det är du hel och sann

svik dig inte.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 20:31



Bookmark and Share


  Havsbris
Den eviga fråga
och letande efter
sanningen och
äkthet;

känslor som lättar
och värmer, en
nödig behov av
rena orsak att leva
efter,

den sida som kämpar
den andra mindre
bekvämt och strävan
för det rätt och lycklig
balans; ängel eller djävel,
bättre är att ta det som
kommer, leva idag och
nu...

BRAVO!!!!!!!!!!!!!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén