Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd väg

 

månen lyser just runt hörnet

inte på den västra sidan syns den, än

 

jag kan inte se min väg, ligger den

någonstans runt ett hörn?

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP