Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ ~ ~ ~I en dröm stod du där~ ~ ~ ~

 

~

 

i en dröm stod du där. vi hade talat om det här mötet så länge. jag visste du fanns där. sedan tider och tider var vi älskande. som anor av själva livet som tvinnat våra själar tillsammans och åter tillsammans.

en natt att möta. en guldförgylld plats, en kyss som varade för evigt. ett jag och du , här. vid vatten var timmen kommen, långsamt. besvor tro, heder för det som var vi.

och som över stjärnor över rum färdades vår kärlek. som över tid och ingen plats åter igen, gick vår kärlek sin gång. jag såg inget hat, jag såg kärlek.

sann kärlek, innerlig som av natur. var drömde du? var drömde du vår dröm, på villoväg. förvanskad och förfalskad. förgrymmad, sårad. död?

jag kunde inte släppa dig, jag kunde inte för att tecknen skvallrade, men jag föstes iväg. utan ett ord, utan en förklaring.

utan naken närhet, som jag hade behövt. även jag, en sårad själ.

 

 

~

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP