Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En etablerad USA-författare, en kvinna vid namn Oates berättade intressanta saker om skrivandet i Kulturnyheterna (ettan) ikväll....


Om att skriva.....

"Man ska inte tänka på att det ska sälja, inte heller att folk ska gilla det ,man måste avskärma sig från omvärlden , KÄNNA att det här TÄNDER jag på, det här ÄR rätt ! När man väl funnit den röda tråden så flyter det på !"

Visst har hon rätt ! De gånger man lyckats DÅ har man haft den där "okända" men, ändå, SJÄLVKLARA, Känslan och , lyckats FÅNGA den, kanske bara några rader, men de BLEV GULD ! Och.., det är INTE ofta man FINNER den ! I så fall skulle man vara en FIRAD och FRAMGÅNGSRIK skrivare !

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-30 23:29



Bookmark and Share


  dead_prez
jo hon har förbannat rätt, synd att hon skriver så jävla kasst bara
2009-10-02

  Christine Sabel
Känner igen mig i guldstunderna, tack för den
2009-10-01

  erkki
Bra att du publicerar detta! Vill dock föreslå att du inte använder STORA bokstäver så mycket. Det gör din texter lite svårare att läsa och skapar onödig övertydlighet. Man fattar tyngdpunkterna ändå.
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska