Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm underbara tanke...


Nu älskar vi

Mmmm underbar

ditt hår lockas i nacke

dina ögonlock döljer

dina ögons ocean

 

Ser på dig

du slumrar så trygg

ovetande om

kärleksfulla blickar

 

Filten jag lade över dig

har glidit ner

blottar starka armar

manlig ryggtavla

 

Kan inte motstå

smeker med lätt hand

kelar över

skäggstubbig haka

 

Lägger mig tätt intill

händer letar sig in

under tröja

finner len hud

hårda muskler

 

Lusten vaknar i mig

rusar genom vener

min mun söker

dina läppar

 

Tunga letar sig in

i fuktig värme

din sömniga blick

möter min dimmiga

 

Dina armar runt min midja

mun söker min

din kropp vaknar

redo för mig

 

Nu älskar vi...

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-30 23:30



Bookmark and Share


  Glensan
Mycket vackert och romantiskt skrivet
2009-10-05

    ej medlem längre
I tillfredställandeförening
är det särskilt gott
att vara människa
2009-10-01

  etthjärtaäralltidrött
Suck, vad underbart :)
2009-10-01

  ~Leonardo~
Tilltalande med riklig passion...hett och lustfyllt.
2009-10-01

    ej medlem längre
underbart
2009-10-01

  Peter Matsa
Det låter ju inte fel och alldeles fullkomligt vackert :)
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa