Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


i dina ögon

Idag är en sån dag då jag inte vill vara jag,
det är en sån dag då jag önskar jag kunde se mig själv genom dig
för du ser mig som jag aldrig någonsin sett mig själv

Du ser djupt i mina ögon, djupare än vad jag någonsin kunnat

du ser någon sorts godhet i min tårfyllda själ, för i dina ögon är jag fin
du ser någon sorts glöd i min rastlösa själ, för i dina ögon är jag varm
och du ser någon sorts skönhet i min misslyckade själ, för i dina ögon är jag vacker

men inatt behöver jag verkligen dina ögon och framförallt din kärleksfulla själ


Jag behöver dig på en armlängds avstånd












Övriga genrer av Flinda
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flinda