Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR pepparen VÄXER!

Stick å brinn
försvinn
ur min åsyn
ur mina huvudbryn
kan inte värja
din värja
mot den osanna
vyn.

Radera dig själv
från min värld
åk iväg på en livslång
färd
iväg..kan inte värja
din värja
du är en smältande
härd

Kan inte tåla
att du mig måla
ur färger baserade på
osanningar
Du är sekundär
i min sfär

Så jag ber dig

gå!!




Fri vers av Max Poisé
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé