Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till klara vackra pelare av rök når aldrig till himlen och slöjorna döljer aldrig det som faktiskt betyder något


dina vänner är färger



ditt liv är ett svart och vitt fotografi
inramat
som aldrig hänger snett


ditt hjärta är en bleknande sol
men din hud
brinner likaväl,
och du hänger där på en krok, liknande ett kors
men du hittar inga sår:
ingen frälsning finns att nå



dina vänner är färger, explosiva och levande
du älskar dom

men vit, du

är ingen färg, vad jag hört


vit är ingen färg







Fri vers av Robert W
Läst 1646 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-12-18 16:12



Bookmark and Share


  Lily Lisbon
fortfarande lika stort för mig. tack igen min vän.
2017-05-27

    ej medlem längre
kärlek
2012-06-25

    ej medlem längre
så urtjusigt.
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
"A whiter shade of pale".

Frälsning finns alltid att få.

Jag trodde att det var svart som inte var en färg.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W