Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (Det doftar)

Det doftar timmer

Grodor hoppar på vägen

där tallbarr flottas





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 15:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när man går i en flottig skog
kan man ibland bli ofrivillig åskådare
till myriader av stockar och flis

det är en syn för gudlösa
samt vanliga dödliga o turister
på något rått o hjärtlöst vis
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP