Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009
bara ord, morgonsvammel..




Gråzon

Jag har alltid skyndat fram


Det är när jag stannar upp


Som jag känner hur ont det gör.


Gå vidare,


Allt eller inget


Svart eller vitt


Ät kakan eller kasta den


 


Byter ord då och då


Smakar någons saliv ibland


Allt är på vägen (i vägen?)


När jag går fram


På väg mot samma destination


Som alla andra


Fast annorlunda.


Döden är det mest självklara i livet


Men jag är för nyfiken


Än


För att inte vakna i morgon.


 


Jag har så svårt att acceptera


Ditt mellanting


Att röra dig ibland känns inte tillräckligt


Men att aldrig få någonsin


Känns tungt.


Jag stannade till


Ett tag för länge i din luft


En gråzon


Något främmande


Där ord blir svammel.


 


Du gör ont




Övriga genrer av Lindsy
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy