Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERLYSNING!!!

Min sanning är muddrad
stulen
borttappad

Jag har ägt en egen
den förvann
lika fort som
våren

vems sanning ska
jag nu stjäla?
vems verklightet
ska nu förvanskas?
så att den
till slut

blir min!




Fri vers av Max Poisé
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-01 15:50



Bookmark and Share


  Isak VIP
Fantastiskt!
2009-10-01

  Mr Lindemann VIP
Det där som kallas sanning
har blivit köpslåt med
utplundrat sin innersta essens
Misshandlats av etablisemanget
och till slut lämnats in på närliggande
loppis
2009-10-01

    leelee
Du behöver inte stjäla någon, du kan få min. Den är bäst av alla. :-)
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé