Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att...

 

 

Att få

känna en hand som sakta smeker 

 

Att känna

när någon kysser ens läppar

 

Att finnas

där för att lyssna

 

Att vara

den som torkar tårarna när hon gråter

 

Att aldrig

vara den som dömer

 

Att lämna

 henne ifred när hon vill det

 

Att inte

 bli sur när hon säger ifrån

 

Att respektera

 att hennes barn alltid kommer först

 

Att aldrig

 snäsa av henne

 

Att

känna trygghet

 

 

Varför

skulle jag

inte unna henne det?




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders