Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadd

 

Jag stoppar vadd i din blödande näsa

Sitt upp inte ligga

 

Tar dej i min famn

Tröstar...

 

Pappa är här nu

 




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 17:43



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders