Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber mig att stanna

Jag somnar och kan inte se klart
Min kropp känns så ärrad

Så upp gödd av alla lögner och löften
Det är kanske dax att se världen

Jag är bara här ett tag
Och tålamod är inte min stil

Jag e fortfarande för trött, och jag måste gå
Du ber mig att stanna
Jag e fortfarande för trött, och jag måste gå
Jag måste gå




Fri vers av BackStabber
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-01 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BackStabber
BackStabber