Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ni som är dem konstiga

Ibland undrar jag om det bara är jag som är normal

Ju mer jag socialiserar mig
Ju längre tiden går
Desto mindre förstår jag
Desto mer osäker blir jag

Jag är äldre nu, men vem bryr sig
Visare eller?

Ibland vill jag bara svära
Men till vilken nytta
För ibland undrar jag om det bara är jag som är normal

Normal det är ett abstarkt ord
Är jag ensam på denna jord

Jag säger som han, det är ni som är de konstiga,
Det är jag som är normal





Fri vers av BackStabber
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BackStabber
BackStabber