Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka in, Vecka ut!

Några fattiga tankar, några fattiga ord

Man kan skriva om allt mellan ditt och datt
Jag kan fråga någon, hur e det fatt

Men vad tjänar det till?
När man inte får det svar som man vill

För alla svarar bra, även om det är en skitdag

Lustigt kan väl tyckas
Men alla verkar ryckas
Med av denna mediastorm
Pressen den är enorm

Att folk bara orkar
Agera som korkar

Sitter så trögt fast varje vecka
För att sedan på helgen spruta och läcka
Alla ska sina bankonton spräcka
För att avrunda det hela i att decka

Sen vaknar man upp
I en måndag går vi i trupp
Till våra tragiska ansvar
I fem dar

Sen börjar vi om
Känns det som

Vecka in, Vecka ut
Känns det igen?




Fri vers av BackStabber
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 22:54



Bookmark and Share


    imnotfinished
Väldigt, och så jävla bra du fick ihop det!
2009-10-01

  Mess
så sant. bra sammanfattning av hur det är. (Y)
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

BackStabber
BackStabber