Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora

Ibland förlorar jag
Jag hatar att förlora
Vem vill egentligen förlora?
Men skulle d inte funnits förlorare, vad hade hänt då?
Skulle alla vara vinnare då?

Så fort man har något att förlora
Åtas försiktighetsåtgärder

Satsa och vinn
Eller förlora och försvinn





Fri vers av BackStabber
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BackStabber
BackStabber