Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må du aldrig försvinna

Lustig, lustig, lustiga du
Ger mig liv i själen här nu
Ta det här livet, jag är precis här
Andas luften, underbar atmosfär

Du skänker du ger
Jag tar allt jag ser
Men vill bara ha mer

Mitt hjärta kommer aldrig sluta brinna
För du är min hjältinna
Må du aldrig försvinna




Fri vers av BackStabber
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 22:49



Bookmark and Share


    Elazam
Fint
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

BackStabber
BackStabber