Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son


Min alvpojke

Gryning
daggdroppsvåtaögon
ler igenom
tårar

Alvpojken min
så spröd
så ljus
med lätta steg

Färgen är blå
moln i ditt rum
stjärnor på din himmel
sover lätt

Sträcker dig lång
rådjursögon
ser in i mina
äter vi frukost

Skygg min hind
min alv
vaknar växer
till stor pojke

Som går till skolan...




Fri vers av Perina
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-02 08:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fint skrivet, beskrivet !
2013-12-31

  Densen VIP
Fin;) Man ska högakta de sina!
2013-12-29

  Yrre VIP
Åååå, tårdropp blev det av denna!

Mycket vackra ordkobinationer!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina