Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Huvudologi"

 

glöm psykologin
den är för utstyrd
i trams och påfågelsfjädrar
använd huvudet

(Associationsbanor..

- Använd huvvet pojk! sa snickaren till sin lärling.
Hjärnskakning..

"Ju mer du hamrar på en spik, dess hårdare sitter den.")

hjärnan är en liten muskel
som vill ha roligt
motionera den
ta ut den på en promenad
och låt den tumla om i fria livet

låt gärna hjärtat vara med
och klappa takten

du ska känna det
i maggropen
då är det rätt




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 15:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jepp så sant, hjärnan är plastisk och mår mycket bättre av motion!:)
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger