Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanna känslor anknytning till barndomen


Slå den jäveln på käften


våldsamma känslor härskar dubbelt
inom mig , inte ett steg till ,

slag


vrede ryter atombomber faller
över dårarna , hämden begär,

inslagen


hanterbara rörelser men tanken
brister lögn förbannelse frustration,

haglar


slå den jäveln på käften
låt han gråta be om nåd,

misstagen


dom gjorde slog flickans
själ söndrig av bölder,

inkapslad,

en evighet




Fri vers av Fånga dagen
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 15:37



Bookmark and Share


    Maria Vildblomma
Kraftfullt. Man känner vanmakten och raseriet och den oändliga sorgen därbakom. Mycket bra!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen