Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har lovat mig själv så många gånger, men.


och dör.




För femtioelfte gången

gör jag det igen.

Går och blir äckligt kär.

Så där äckligt farligt kär

att man håller på att sätta allt gulle gull i halsen.


Och det gör jag,

sätter det i halsen.

Så grymt illa att jag kväver mig själv,


och allting dör.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean