Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tänker

Dimman dansar på fälten
över raps, råg och lin.
Himlens våta silverstänk
spelar en dyster melodi.

Men om du tänker
så finns det stjärnor som blänker;
även under denna tid.
Så kom och lägg dig här bredvid.

En kråka kraxar och flyger
längs med bäckens rand.
Vindens ängsliga sång
tjuter genom träden.




Fri vers av Erik A Ström
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-10-02 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik A Ström