Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom tomma stegen

Jag hör dom tomma stegen, i de blöta timmarnas parad.
Du förlora någonting på färden, under himmelens krevad.

Jag hör ropen som skallar, men här inne viskas det ömt.
Här vid slutet utav vägen, sjunger någon om allt som vi drömt.

Du räknar alla dagar, jag vänder mig bort och jag går.
Du sköljer rent dina sår med timmar som blev till år.

Nu odlas rädslan av att bli glömd.
Förtappad av lyckan stenad, dömd och så sakta tömd.

Dom lägger granris på min bädd.
Då jag hör den viskande rösten kom, kom du ska inte vara rädd.




Fri vers av Erik A Ström
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 19:10



Bookmark and Share


  Erik L
Alltid trevligt att hitta någon ny som skriver rimmad vers härinne. Har läst dina dikter och tycker att du har något. Fortsätt att skriv.
2009-10-02

  Yrre VIP
Mycket vackert rim!
Tänker bara att det vore en ide att ändra "dom" till de.

"applåder!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik A Ström