Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen skymmer

Dagen skymmer.

Natten kommer snart igen.

Nya bekymmer.

Slå på den som var din vän.

Nävar i borden.

Hör på orden;

om & om igen.



Dörrar smäller.

Hunden står & skäller.

För bakom ett staket

& ett moget äppelträd

döljer sig något svart.

Där finns inga skratt.

Det är inte bara månen som är full när det är natt.



Han knäpper händer.

Tar en dag i sänder.

I skuggan av buteljen

lever han med minnet ifrån helgen.

Ögonen är våta,

men han kan inte gråta.




Fri vers av Erik A Ström
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik A Ström