Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågel flög

Mörka moln över skogens tak.
En fågel flög i sakta mak.

November regnet kysser solens glöd.
Skogen är tyst, kanske fågeln är död.

Jag hörde om en ekorre som trillade ner.
Han hoppar nu inget mer.

Och när göken gol sin lilla sång;
om att allt har sin gilla gång-

då kom det en stor maskin
och sen blev skogen aldrig mera fin.

Nu byggs där ett hotell med dess plakat
i det som skulle vara ett naturreservat.




Fri vers av Erik A Ström
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik A Ström