Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt bortom

Långt bortom myrens fuktiga dimma
och långt bortom ängarnas doft av dagg,
där vilar sekunder tryggt i timmarnas famn.

Långt bortom de svindlade urbergets stup
och lång bortom de ändlösa skogar,
där vilar tankarna i det tystaste mörker.

Likt bäcken som porlar fram flyter liv flyter år.
Likt solen som går upp och ner kommer skratt kommer en tår.

Långt bortom havets vit tumlade ges
och långt bortom himlens grå blåa kant,
där vilar känslorna i stormande vindar.




Fri vers av Erik A Ström
Läst 167 gånger
Publicerad 2009-10-02 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik A Ström