Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där går min kärlek


Längtande skrek kärleken
svider och bränner,

kärlekstörst


du väckte mig från
de döda känslor,

uppstod


vill ha dig nu
nära min hud,

dina kyssar


min själ ropar älskade
längtar att vara dig,

nära


mannen som smälte
mitt karga hjärta förvandlad,

längtans,

kärlek




Fri vers av Fånga dagen
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen