Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Gryende Livsglädje

Liv gryr nyfiket,

likt snödroppe trotsar vinter.

Allt som krävs är mod.




Bunden vers (Haiku) av Taggsvamp
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-10-02 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp