Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann, för mig, dig, för alla som kan veta allt, om min historia

 

ärlig,

undrar jag fortfarande om den där verandan, under skuggan, ett äppelträd

ärlig, är lusten

ärlig är tanken, romansen

 

sann

 

i kontext

 

 

 

Intuition; du är känsligare än vad jag föreställde mig

/

Jag är den som är hård och kall och dömande

 

 

rädd

 

för vad?

 

 

smärtan

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 22:37



Bookmark and Share


  Drömkram
Men ja,bara så vägleder intuition, hjälper dig hitta rätt spår och fatta rätt beslut. Egna känslor är alltid partiska och påverkade. Intuition är en obfläckad avlelse. Mycket fina ord. Kram
2009-10-03

  peter markurth
välgjord, mkt bra....söt
2009-10-02

  Gawain
Det är väl frågan indeed, och väl formulerad. Vem är egentligen rädd för vad, eller kanske än mer intressant: -för vad,,

Spännande, gripande
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP