Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanna känslor


Mannen skar mitt hjärta

känner in tröttheten
kroppen med hjärna,

låg


somnar vid sanningen
eller vid det oförstådda,

otillgängliga


smärtor i känslans grav
lemmar värker måste,

vakenhet


finns inga garantier
längtan gör mig ,

hal


tyngden bärs på axlar
ty ingen vet ,

smärtan


hösten tvingar kylan in
stelnar i själens kropp,

värmen


jag begär dig i åtråns namn
mannen skar igenom mitt ,

hjärta


din,

röst talar
genom,

du ser allt
jag döljer under,

ytan




Fri vers av Fånga dagen
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen