Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medelålders existentialism

ibland, när hon råkar ha lite tid över
vilket inte är så ofta
kommer en tanke
som svindlar till
och försvinner så fort
nästan innan den är tänkt
en tanke som inte går att få tag på
en tanke som glimmar till
en tanke på vem
som egentligen är hon

hon kan, men det är inte så ofta
titta tillbaka på sitt liv
se olika händelser
känna starka ögonblick
som hon vet att hon
har upplevt
och undra
vem var det som styrde
var det verkligen hon

hon kan undra, någongång
vad kommer det sig
att just hon är här
just nu
men hon kan också
konstatera
att hon inte vet vem
hon egentligen är

hon funderar ibland, ett kort
ögonblick
vad hennes mening är
varför är hon här
har hon varit här förut
tänker hon komma tillbaka
men tanken försvinner
lika flyktigt som den kom





Övriga genrer av Gunsan
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan