Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar skapar...jag tror...


Vid hennes sida

Kylig vind letar sin väg

in under jacka och tröja

hennes hår virvlar

runt kall näsa

 

Blick vilar över

ännu öppet hav

skummande våg möter

lövtäckt strandkant

 

Livet känns påtagligt

det föränderliga tydligt

årstider skiftar

genom mörker och ljus

 

Lungor fylls av renhet

höstluft rensar ut det unkna

hon låter sin dröm leva fritt

andas in kärlek i hjärta

 

Hennes längtan efter Honom

suger tag som vinden runtom

hon blundar och drömmer

Han sitter där

 

På marken vid hennes sida...

kärlek...

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-03 15:43



Bookmark and Share


  flickan i spann
Härligt vacker!!
2009-10-04

    ej medlem längre
Någon sa -
du får se upp
med vad
du önskar
för
det kan slå in
2009-10-04

  etthjärtaäralltidrött
Vackraste vackra!
2009-10-03

  aol
så ömt härligt vacker poesi
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa