Lånad bild

Den eviga kärlekslågan finns...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Lånad bild

Den eviga kärlekslågan finns...




Kärleken glömmer aldrig

Kärlekens urkälla finns alltid

den är som solen

på den blå himlen

 

Moln kan ibland

lägga sig i vägen

hindra värmen

 

Solen och vårt innersta väsen

fortsätter ändock

att skina

 

Livet pendlar mellan

glädje och sorg

kärleken finns evigt stark inom

 

Vi kan ignorera

hindra och förneka

men aldrig förgöra kärleken

 

Man kan glömma kärleken

men kärleken glömmer

aldrig oss...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-03 22:27



Bookmark and Share


  Peter Matsa
så bra!
2009-10-04

  Cosmic Johanna
Skönt att vila i ditt kärleksbudskap

som känns universiellt,

varmt.

tack och kram
2009-10-04

    ej medlem längre
Världens billigaste
mest ovärderliga
försäkring:

"Man kan glömma kärleken

men kärleken glömmer

aldrig oss..."
2009-10-04

  aol
så underbart sant vackert skriftat
2009-10-03

  peter markurth
gillar
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa