Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är stort...


En kärlekshistoria

Livet är en kärlekshistoria med universum

lyckliga är vi som får deltaga...




Fri vers av sulimaa
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-04 00:17



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Ja, det är fantastiskt vilken gåva :)
2009-10-05

  Lejonhjärtas poesi
Underbara ord om kärleken - en härlig historia med framtidsdrömmar.
2009-10-04

  flickan i spann
Min filosofi är den att alla får:)
2009-10-04

    ej medlem längre
Ja
visst är det
bortomordsligt
fantastiskt
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa