Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter, vänner!

Den här lördagskvällen (nåja, kanske inte hela..) har jag tillbringat med er och ett glas rödvin. Nu drar jag mig tillbaka och tackar för givande och inspirerande sällskap, min katt har tagit över halva tangentbordet så jag har inget annat val.
Godnatt, dröm vackert, vi ses igen!
Kram på er alla!
//Måna




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 02:03



Bookmark and Share


  kath
Gomorron, fina ord till poetervänner!

önskar dig en fin höstsöndag!
o kram
2009-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Var glad att du inte spillde rödvin över tangentbordet.

Hur fick du ett glas att räcka hela kvällen? Det måste ha varit stort...


Kram på dig med.
2009-10-04

  Stefan Höglund
Hoppas vinet var gott det kan man behöva i höstrussket.
2009-10-04

  Carola Zettergren
Natti natti, see you tomorron!:)
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger