Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖRREN

hur det mitt i oss

finns en dörr

som går att gå in i

och vad jag säger är

jag försvann

kom inte tillbaks




Fri vers av Nahojland
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-10-04 12:27



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
det perfekta gömstället.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland